Oodin kumppanit

Oodi on kumppanuuden talo. Saman katon alla asiakkaita palvelevat kaupunkiympäristön toimialan osallisuustila Brygga, EU-tietoa tarjoava EU@Oodi, Kansallisen audiovisuaalisen instituutin elokuvateatteri Kino Regina, leikkipuisto Loru sekä Helsinki-info. Kahvila- ja ravintolapalveluita ensimmäisessä ja kolmannessa kerroksessa tarjoaa Fazer.

Brygga

Brygga on osallistumisen tila. Paikka, jossa voi tutustua ja osallistua Helsingin kehitykseen sekä jakaa omia ideoita ja terveisiä kaupungille. Tilassa voit uppoutua 3D-Helsinkiin ja pääset testaamaan, mikä kaupunginosa olet.

Vieraile Bryggan verkkosivuilla

EU@Oodi

EU@Oodi on Euroopan komission ja parlamentin yhteinen näyttelytila, johon voi vapaasti tulla hakemaan tietoa ja juttelemaan EU-asioista. EU@Oodissa esitellään EU:n toimintaa ja tavoitteita myös erilaisten kuva- ja videoesitysten ja pelien avulla. Paikalla on jatkuvasti EU-opas, jolta saa apua EU-asioissa ja tukea EU@Oodin tietolähteiden käytössä.

Vieraile Euroopan komission verkkosivuilla

Fazer Food & Co. Oodi

Oodissa paistettuja korvapuusteja ja lasillinen viiniä hyvän kirjan äärellä! Fazerilla on kaksi paikkaa Oodissa; ensimmäisessä kerroksessa on moderni ravintolakahvila ja kolmannessa kerroksessa perinteisempi kahvila, missä voit vaikkapa lueskella päivän lehtiä ja nauttia joko sisällä tai ulkona kahvilan antimia. Oodin Fazer on kaikille avoinna aamusta iltaan lähes 365 päivää vuodessa. Tervetuloa!

Vierailen Fazer-ravintoloiden verkkosivuilla

Helsinki-info

Kaupungin palvelut. Maahanmuutto. Työ. Opiskelu. Asuminen.
Helsinki-info – kysy kaupungista!

Vieraile Helsinki-infon verkkosivuilla

Kino Regina

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin (KAVI) Kino Regina on Helsingin keskustan urbaani kuningatar (regina, lat. kuningatar), joka tervehtii Mannerheimintien toisella puolen hallitsevaa ’kuningasta’, Bio Rexiä. Kino Regina on suunniteltu elokuva-arkiston cinemateekin vaativiin tarpeisiin: modernin elokuvateatteritekniikan lisäksi teatterissa on mahdollista esittää perinteistä filmiä parhaalla mahdollisella tavalla sen kaikissa muodoissa. Uutuutena KAVI saa käyttöönsä 70 mm:n elokuvatekniikan ja täysimittaisen cinemascope-formaatin.

Vieraile Kino Reginan verkkosivuilla

Leikkipuisto Loru

Leikkipuisto Loru on avoin kohtaamispaikka lapsille ja lapsiperheille keskustakirjasto Oodissa. Leikkipuisto Loru järjestää ohjattuja toimintatuokioita lapsille ja lapsiperheille. Oodi ja leikkipuisto Loru nostavat hyvässä kumppanuudessa esille lasten kirjallisuutta ja kulttuuria Helsingissä sekä leikin, fantasian ja teatterin maailmaa leikkiä rikastamaan.

Vieraile leikkipuisto Lorun verkkosivuilla