Palvelut / Pelipalvelut

Pelipalvelut

Oodin toisesta kerroksesta löytyy laitteita ja tiloja niin digitaalisia pelejä harrastavan kuin pöytäpeliharrastajan mieleen. Varaamon kautta varattavissa pelihuoneissa voit pelata yksin tai muutaman kaverin kanssa uusimmilla konsoleilla, seikkailla virtuaalitodellisuuden maailmassa tai palata muistoissa taaksepäin retropelien äärellä.

Varattavat pelitilat

Oodissa on kolme äänieristettyä pelitilaa, joissa voi pelata kattavalla valikoimalla pelikonsoleita. Laitteisiin on ladattu valmiiksi valikoima pelejä. Voit myös tuoda oman tai pelata kirjastosta lainaamaasi peliä.

Oodin pelitilat Varaamossa

Iso pelitila

Isossa pelitilassa on 14 Pelitalon konetta, joita voivat käyttää sekä lapset että aikuiset. Pelitilan PC-tietokoneet soveltuvat tehoiltaan vaativammankin pelifanin tarpeisiin. Pelitalo-koneita ei voi varata etukäteen, vaan vuoron saa paikan päällä. Pelaaminen edellyttää kirjautumista, ja pelaaja voi pelata vain ikäsuositusten mukaisia pelejä. Tunnukset saa pelitilan edustan neuvontapisteestä kirjastokorttia näyttämällä.

Pelitapahtumat

Oodissa järjestetään kaikille avointa ohjattua pelitoimintaa, kuten lautapelitapahtumia ja roolipelikerhoja. Ajantasaiset tiedot Oodin pelitapahtumista löydät Oodin tapahtumakalenterista.

Siirry Oodin tapahtumakalenteriin