Tillbaka till artiklar

Stadsbiblioteket producerar bland annat författarbesök på webben

19.3.2020

Mathias Rosenlund

Den fina och praktiska Maijasalen här på Ode kommer att vara i flitigt bruk trots att vi lever i tider av karantän och undantagstillstånd. Här ställer vår personal i ordning salen, riggar tekniken och planerar för kommande programpunkter.

Streamade evenemang

Stadsbiblioteket kommer bland annat att producera streamade evenemang som sagorim för spädbarn, flerspråkiga högläsningsstunder för lite äldre barn, författarbesök och konserter.

Allt program kommer man att kunna följa med från sitt eget hem genom att gå in på webbsidan Helsinki-kanava.

 

Författarbesök: Tuomas Marjamäki

 

Tuomas Marjamäkis författarporträtt. Fotograf: Lauri Marjamäki.

Vi kommer även att använda övriga utrymmen i Ode för att sända livesamtal med våra författargäster. Fredagen den 20.3. kl. 13 har ni möjlighet att delta som publik via nätet då författaren Tuomas Marjamäki besöker oss på Ode för ett samtal med bibliotekarien Henriikka Tulivirta. De kommer då att sätta sig i Bokhimlen i bibliotekets tredje våning. Just det samtalet kommer att gå på finska, men vi har även svenskspråkiga författargäster att vänta under de kommande veckorna. Håll er uppdaterade om det här.

Kuvituskuva / Dekorativ bild / Decorative image

Vi hoppas att ni ska trivas i de virtuella rum vi kommer att öppna här på webben. Och kom ihåg att det är mer än önskvärt att höra av sig till oss och till andra bibliotek via e-post eller våra kanaler på sociala media. Vi tar gärna emot feedback och önskemål.

Dela artikeln