Odes partner

Ode är ett partnerskapshus. Under samma tak finns Nationella audiovisuella institutets biograf Kino Regina, lekparken Loru, Helsingfors-info, Stadsmiljösektorns gemenskapsutrymme Brygga och EU@Oodi som tillhandahålla information om EU. Kafé- och restaurangtjänsterna på första och tredje våningen tillhandahålls av Food & Co.

Brygga

Brygga är en plats för deltagande. En plats där man kan få information om och delta i utvecklingen av Helsingfors, dela med sig av sina egna idéer och skicka hälsningar till staden. I den här lokalen kan du dyka ner i 3D-Helsingfors och testa vilken stadsdel du är.

Webbsidor

EU@Ode

EU@Ode är EU-kommissionens och Europaparlamentets gemensamma rum där vem som helst kan komma in för att få information och prata om EU-frågor. EU@Ode presenterar EU:s verksamhet och mål med hjälp av bilder, videon och spel. Det finns alltid en guide på plats som kan hjälpa dig i EU-relaterade frågor och visa hur du ska använda de informationskällor som finns.

Webbsidor

Food & Co. Ode

Örfilar som gräddats i Ode och ett glas vin i sällskap av en god bok! Det finns två restauranger i Ode: på första våningen en modern kafé-restaurang och på tredje våningen ett mer traditionellt kafé där du till exempel kan läsa dagstidningar och njuta av kaféets håvor, antingen utomhus eller inne. Odes restauranger är öppna för alla från morgon till kväll, nästan 365 dagar om året. Välkommen.

Webbsidor

Helsingfors-info

Stadens tjänster. Invandring. Arbete. Studier. Boende.
Helsingfors-info – fråga staden!

Webbsidor

Kino Regina

Nationella audiovisuella institutets nya biograf Kino Regina är en hedersbetygelse till en av den finska filmens mest framstående stjärnor, Regina Linnanheimo. Programmet vid biografen kommer att följa de etablerade principerna för Nationella audiovisuella institutets filmvisningsverksamhet. Som hittills ges utrymme för såväl centrala verk i filmhistorien som mer sällsynta alster, populärkulturen inte att förglömma.

Webbsidor

Lekparken Loru

Lekparken Loru är en öppen mötesplats för barn och barnfamiljer i centrumbiblioteket Ode. Lekparken Loru ordnar handledda aktivitetsstunder för barn och barnfamiljer. Centrumbiblioteket Ode och lekparken Loru lyfter i gott partnerskap fram barnlitteraturen och -kulturen i Helsingfors.