Tilat / Järjestä tapahtuma / Avoimen tapahtuman järjestäminen Oodissa

Avoimen tapahtuman järjestäminen Oodissa

Jos tapahtumasi on kaikille avoin, siihen on maksutonta osallistua, eikä siinä ole kaupallista sisältöä, lue eteenpäin!

Jos olet järjestämässä suljettua tai pääsymaksullista tilaisuutta, tai tilaisuudessasi on kaupallista sisältöä, tutustu yksityisen tilaisuuden järjestämiseen.

Lue lisää yksityisen tilaisuuden järjestämisestä

1. Lähetä meille tapahtumaehdotuksesi

Tutustu etukäteen tapahtumatiloihimme ja lue tilojemme käyttösäännöt läpi. Mieti tapahtumasi sisältö, mielestäsi sopiva sijainti ja tapahtuman kohderyhmä. Jos mielessäsi on jokin tietty ajankohta tapahtumallesi, niin mainitse myös se. Lähetä meille tapahtumaehdotuksesti sähköpostilla osoitteeseen oodi.tilat@hel.fi

Tutustu Oodin tapahtumatiloihin

Tutustu ryhmä- ja työtilojen käyttösääntöihin

Tutustu maksullisten tilojen käyttösääntöihin

2. Käsittelemme ehdotuksesi

Käsittelemme kaikki tapahtumaehdotukset saapumisjärjestyksessä ja otamme sinuun yhteyttä viimeistään 10 arkipäivän kuluessa. Oodilla on rajalliset resurssit järjestää tapahtumia, mutta pyrimme toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan kuitenkin runsaasti. Valintaamme vaikuttavat toteutuksen realistisuus (aika-, henkilöstö- ja tilaresurssit), tapahtuman yleinen kiinnostavuus, sekä se kuinka hyvin tapahtuma osuu Oodin kulttuuriprofiiliin. Haluamme myös pitää tapahtumatarjontamme monipuolisena.

Jos saat kielteisen vastauksen, voit tarjota tapahtumaasi myös johonkin toiseen upeaan Helsingin kirjastoon. Keskustan alueella ovat muun muassa Rikardinkadun, Kallion ja Töölön kirjastot, joissa on erinomaisia tapahtumatiloja erilaisiin tapahtumiin.

3. Hyväksytty hakemus: Yksityiskohdista sopiminen

Hienoa, sait meiltä myönteisen vastauksen!

Vastauksessa lähetämme sinulle ehdotuksen ajankohdasta, jolloin voimme ottaa tapahtumasi Oodin. Nyt sovimme kanssasi tapahtumatilan kalustuksen, esitystekniikan sekä viestinnän yksityiskohdat. Lähetämme sinulle myös sopimuksen maksuttomasta tilankäytöstä.

4. Toteuta tapahtuma

Tapahtumapäivä on viimein täällä! Saavu tilaan sovittuna aikana, jolloin henkilökuntamme on sinua vastassa sekä auttamassa tilaisuuden alkuun saattamisessa.

5. Vastaa palautekyselyyn

Tapahtumasi on nyt ohi. Jälkikäteen lähetämme sinulle vielä palautekyselyn, johon toivomme sinun vastaavan. Palautteen avulla voimme kehittää palveluitamme.

Kiitos, että järjestät tapahtumasi meillä!
info

Yksityisen tilaisuuden järjestäminen

Oletko järjestämässä yksityistä tilaisuutta Oodissa? Lue lisää suljetun tilaisuuden järjestämisestä.