Besök

Besök Ode

Rundvandringar på egen hand

Det är en glädje att utforska Ode på egen hand i egen takt. Det finns lättöverskådlig skyltning på varje våning, och med hjälp av kartorna som erhålls från bibliotekets infopunkt kan er grupp enkelt röra sig och hitta fram på Ode. Personalen svarar gärna på era frågor. Svar på ofta ställda frågor finns här.

Våningsplan

Fritidsgrupper

Olika slag av fritidsgrupper är välkomna att bekanta sig med Ode. På rundvandringen ger vi en omfattande allmän presentation av våra lokaler och tjänster. Rundvandringen tar cirka en timme. Rundvandringen kostar 60 euro och den kan betalas på plats, antingen kontant eller med kort.

Vi ordnar bokningsbara, guidade rundvandringar på tisdagar och torsdagar klockan 10 och klockan 14. Vi kan ta emot grupper på högst 20 personer. Boka tid för er grupp med denna blankett. Var vänlig, kolla först bokningsläget i kalendern nedanom. De lediga tiderna är märkta gröna i kalendern, de reserverade röda.

Grupprundvandringarna under våren 2019 är fullbokade. Vi informerar på sajten så fort det finns tider att boka igen.

Yrkesmässiga grupper

De yrkesmässiga gruppbesöken på Ode är indelade i olika slags temapaket. De temalagda besöken är riktade till grupper som yrkesmässigt är intresserade av Ode.

 

Ett fungerande medborgarsamhälle

På denna temavisning får gruppen vid sidan av den allmänna presentationen en översikt över Odets roll som en del av en fungerande stad och ett fungerande medborgarsamhälle.

Det digitala

På denna temavisning får gruppen vid sidan av den allmänna presentationen en översikt över hur Ode fungerar digitalt och över Odes roll inom utveckling av den digitala kompetensen.

Tjänster för barn

På denna temavisning får gruppen vid sidan av den allmänna presentationen en översikt över Odets verksamhet för barn och unga.

Läsfrämjande

På denna temavisning får gruppen vid sidan av den allmänna presentationen en översikt över Odets läsfrämjande verksamhet.

Boka tid för er grupp med denna blankett. Var vänlig, kolla först bokningsläget i kalendern nedanom. De lediga tiderna är märkta gröna i kalendern, de reserverade röda.

Boka här

Tre våningar, tre stämningar

Var och en av de tre våningarna i Ode har en egen karaktär alltefter vilka möjligheter de erbjuder.

Läs mer