Besök

Besök Ode

Rundvandringar på egen hand

Det är en glädje att utforska Ode på egen hand i egen takt. Det finns lättöverskådlig skyltning på varje våning, och med hjälp av kartorna som erhålls från bibliotekets infopunkt kan er grupp enkelt röra sig och hitta fram på Ode. Personalen svarar gärna på era frågor. Svar på ofta ställda frågor finns här.

Våningsplan

Fritidsgrupper

Olika slag av fritidsgrupper är välkomna att bekanta sig med Ode. På rundvandringen får er grupp en omfattande allmän presentation av Odes lokaler och tjänster. Rundvandringen tar cirka en timme. Priset för rundvandringen är 95 euro. Ni kan fråga efter bokningsbara, guidade rundvandringar via epost på oodi@helsinkiguides.fi.

Besök av skol- och daghemsgrupper

För skol- och daghemsgrupper erbjuds särskilda guidade rundturer på Ode. Rundturer ordnas under läsåret på vardagar klockan 10 och 13, och bokningar ska göras senast en vecka före besöket. Grupper är också välkomna att bekanta sig med Ode på egen hand.

Läs mer och boka

Yrkesprofessionella biblioteksgrupper

De yrkesmässiga gruppbesöken på Ode är indelade i olika slags temapaket. De temalagda besöken är riktade till grupper som yrkesmässigt är intresserade av Ode.

Läs mer

Tre våningar, tre stämningar

Var och en av de tre våningarna i Ode har en egen karaktär alltefter vilka möjligheter de erbjuder.

Läs mer