Besök

Besök Ode

OBS! Odes rundvandringar inhiberas. Centrumbiblioteket Ode och Helsingfors guiderna följer Helsingfors stad och regeringens rekommendationer, där man uppmanas att överväga huruvida man ska ordna tillställningar för mindre grupper.

Rundvandringar på egen hand

Det är en glädje att utforska Ode på egen hand i egen takt. Det finns lättöverskådlig skyltning på varje våning, och med hjälp av kartorna som erhålls från bibliotekets infopunkt kan er grupp enkelt röra sig och hitta fram på Ode. Personalen svarar gärna på era frågor. Svar på ofta ställda frågor finns också på nätet.

Gå till ofta ställda frågor

Ladda ner en utskrivbar version av våningsplan

Bekanta dig virtuellt på en 360°-runda med Ode

Fritidsgrupper

Olika slag av fritidsgrupper är välkomna att bekanta sig med Ode. På rundvandringen får er grupp en omfattande allmän presentation av Odes lokaler och tjänster. Rundvandringen tar cirka en timme. Priset för en rundvandring börjar vid 100 euro + 24% moms, och jedan uppåt. Ni kan fråga efter bokningsbara, guidade rundvandringar via epost på oodi@helsinkiguides.fi.

Besök av skol- och daghemsgrupper

För skol- och daghemsgrupper erbjuds särskilda guidade rundturer på Ode. Rundturer ordnas under läsåret på onsdagar klockan 9 och bokningar ska göras senast en vecka före besöket. Grupper är också välkomna att bekanta sig med Ode på egen hand.

Läs mer och boka

Yrkesprofessionella biblioteksgrupper

Vi erbjuder rundvandringar på Ode i första hand för yrkesverksamma bibliotekarier som vill bekanta sig med Odes tjänster och verksamhet, samt för övrig offentligt anställd personal som producerar liknande tjänster.

Läs mer och boka

Tre våningar, tre stämningar

Var och en av de tre våningarna i Ode har en egen karaktär alltefter vilka möjligheter de erbjuder.

Bekanta dig med de olika våningarna