Tutustumiskierrokset

Tutustu Oodiin

Tervetuloa Oodiin! Voit tulla tutustumaan omatoimisesti tai varata ryhmävierailun, alla tarkempia tietoja.

Omatoimikierrokset

Oodia on ilo tutkia itsenäisesti omaan tahtiin. Kaikissa kerroksissa on selkeät opasteet, ja infopisteistä on saatavilla pohjakarttoja joiden avulla ryhmänne voi kiertää Oodissa. Henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiinne. Usein esitettyihin kysymyksiin löytyy vastauksia myös omalta Usein kysytyt kysymykset -sivulta.

Siirry usein kysyttyihin kysymyksiin

Lataa tulostettava kerroskartta

Tutustu Oodiin virtuaalisesti 360°-kierroksella

Ryhmävierailut

Erilaiset vapaa-ajan ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan Oodiin. Kierroksella ryhmänne saa kattavan yleisesittelyn Oodin tiloista ja palveluista. Kierros kestää noin tunnin. Kierroksen hinta: alkaen 100 euroa + ALV 24%.

Varattavia, opastettuja kierroksia voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta oodi@helsinkiguides.fi

Koulu- ja päiväkotiryhmien vierailut

Koulu- ja päiväkotiryhmille on tarjolla omia opastettuja kierroksia Oodiin. Kierroksia järjestetään lukuvuoden aikana keskiviikkoisin klo 9, ja varaus tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen vierailua. Ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan Oodiin myös omatoimisesti. Ryhmän koko tällöin enintään 30 henkeä.

Lue lisää ja varaa vierailu Varaamosta

Kirjastoammatilliset ryhmävierailut

Tarjoamme Oodi-vierailuja ensisijaisesti työssä oleville kirjastoammattilaisille sekä vastaavanlaisia julkisia palveluita suunnitteleville, jotka haluavat tutustua Oodin palveluihin ja toimintaan kehittääkseen omia palvelujaan. Klikkaa alta löytääksesi lisätietoja.

Lue lisää ja varaa vierailu

Kolme kerrosta, kolme tunnelmaa

Oodin jokaisella kerroksella on oma luonteensa. Erilaisia tiloja löytyy sekä hiljaiselle että äänekkäämmälle toiminnalle.

Tutustu Oodin kerroksiin