Tutustumiskierrokset

Tutustu Oodiin

HUOMIO!

Kaikki Oodi kierrokset ovat peruuntuneet eikä uusia järjestetä ennen 31.5.2020. Keskustakirjasto Oodi ja Oodi-oppaat (Helsinki guides) noudattavat Helsingin kaupungin sekä hallituksen antamaa suositusta, jossa kehotetaan harkitsemaan pienempien tilaisuuksien järjestämistä.

Omatoimikierrokset

Oodia on ilo tutkia itsenäisesti omaan tahtiin. Kaikissa kerroksissa on selkeät opasteet, ja infopisteistä on saatavilla pohjakarttoja joiden avulla ryhmänne voi kiertää Oodissa. Henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiinne. Usein esitettyihin kysymyksiin löytyy vastauksia myös omalta Usein kystyt kysymykset -sivulta.

Siirry usein kysyttyihin kysymyksiin

Lataa tulostettava kerroskartta

Ryhmävierailut

Erilaiset vapaa-ajan ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan Oodiin. Kierroksella ryhmänne saa kattavan yleisesittelyn Oodin tiloista ja palveluista. Kierros kestää noin tunnin. Kierroksen hinta: alkaen 100 euroa + ALV 24%.

Varattavia, opastettuja kierroksia voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta oodi@helsinkiguides.fi

Koulu- ja päiväkotiryhmien vierailut

Koulu- ja päiväkotiryhmille on tarjolla omia opastettuja kierroksia Oodiin. Kierroksia järjestetään lukuvuoden aikana keskiviikkoisin klo 9, ja varaus tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen vierailua. Ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan Oodiin myös omatoimisesti. Ryhmän koko tällöin enintään 30 henkeä.

Lue lisää ja varaa vierailu Varaamosta

Kirjastoammatilliset ryhmävierailut

Nämä vierailut on suunnattu pääasiassa kirjastoammattilaisille. Kiinnostus Oodia kohtaan on niin suurta, että pystymme ottamaan vain rajoitetusti ryhmiä vastaan. Oodin ammatilliset ryhmävierailut on jaoteltu erilaisiin teemapaketteihin.

Lue lisää ja varaa vierailu

Kolme kerrosta, kolme tunnelmaa

Oodin jokaisella kerroksella on oma luonteensa. Erilaisia tiloja löytyy sekä hiljaiselle että äänekkäämmälle toiminnalle.

Tutustu Oodin kerroksiin