Tutustumiskierrokset

Tutustu Oodiin

Omatoimikierrokset

Oodia on ilo tutkia itsenäisesti omaan tahtiin. Kaikissa kerroksissa on selkeät opasteet, ja infopisteistä on saatavilla pohjakarttoja joiden avulla ryhmänne voi kiertää Oodissa. Henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiinne. Usein esitettyihin kysymyksiin löytyy vastauksia myös omalta Usein kystyt kysymykset -sivulta.

Siirry usein kysyttyihin kysymyksiin

Lataa tulostettava kerroskartta

Ryhmävierailut

Erilaiset vapaa-ajan ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan Oodiin. Kierroksella ryhmänne saa kattavan yleisesittelyn Oodin tiloista ja palveluista. Kierros kestää noin tunnin. Kierroksen hinta on 95 euroa.

Varattavia, opastettuja kierroksia voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta oodi@helsinkiguides.fi

Koulu- ja päiväkotiryhmien vierailut

Koulu- ja päiväkotiryhmille on tarjolla omia opastettuja kierroksia Oodiin. Kierroksia järjestetään lukuvuoden aikana arkisin klo 10 ja klo 13, ja varaus tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen vierailua. Ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan Oodiin myös omatoimisesti. Ryhmän koko tällöin enintään 30 henkeä.

Lue lisää ja varaa

Kirjastoammatilliset ryhmävierailut

Nämä vierailut on suunnattu pääasiassa kirjastoammattilaisille. Kiinnostus Oodia kohtaan on niin suurta, että pystymme ottamaan vain rajoitetusti ryhmiä vastaan. Oodin ammatilliset ryhmävierailut on jaoteltu erilaisiin teemapaketteihin.

Lue lisää ja varaa

Kolme kerrosta, kolme tunnelmaa

Tutustu tarkemmin Oodin kerroksiin.

Lue lisää